Nieuws
OKT
01
Wij zijn tot maart 2021 gesloten vanwege de bouw van een nieuw Kennis- en Informatiecentrum.
Groepsbezoek en huur van de kerk zijn wel mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

SEP
12
Open Kerkendag
Op 12 september was de kerk van Hegebeintum, samen met veel andere kerken geopend. 's Middags gaf organist Siebe Reiding een concert. Onze gidsen vertelden over de kerk en de bijzondere rouwborden. Er was veel belangstelling voor. We kijken terug op een geslaagde dag.

SEP
05
Kerk open voor bezichtiging
Tot eind september is de kerk iedere dag geopend van 13.00 tot 16.30 uur. Onze vrijwilligers zijn aanwezig om over de geschiedenis van de kerk en de bijzondere rouwborden te vertellen. De toegang is gratis, u bent van harte welkom!

SEP
04
Eerste paal nieuwbouw
Op vrijdag 4 september is de eerste paal van de nieuwbouw van een nieuw Kennis- en informatiecentrum de grond in gegaan!

MEI
28
Camperplaats komt te vervallen

Het is zeer spijtig om onze campergasten te moeten meedelen dat het parkeerterrein naast het bezoekerscentrum gesloten is voor campers. De reden daarvoor is dat de ruimte nodig is voor de bouwwerkzaamheden voor een nieuw kennis- en informatiecentrum.
 
We willen onze camperaars niet geheel uitsluiten van deze prachtige plek en daarom is er een plek aan de Vogelzangsterweg waar de berm verhard is met grasklinkers. De campers hebben daar genoeg grip om er ook weer met goed fatsoen weg te kunnen rijden.
 
Ook mogen er campers staan op de bietenopslagplaats aan de splitsing Harstawei/Pypkedyk.
 
We hopen u april 2021 te mogen verwelkomen in een nieuw kennis- en informatiecentrum.


Like ons op Facebook voor nog meer nieuws!
Activiteiten
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HEGEBEINTUM
IS HET BEZOEKEN
MEER DAN WAARD!
 

OANT SJEN!